Sastera 2006

Friendships Never End

Tahniah….

Disini admin ingin mengucapkan tahniah kepada semua sahabat2 yang telah bertunang, berkahwin & memiliki anak… Kalau ada cerita baru bagitau cepat2 supaya boleh update dalam blog ni… Jangan lupa!!!!!!!

Oktober 22, 2013 Posted by | 5310386 | Tinggalkan komen

Penulisan Semula

Assalamualaikum semua sahabat2ku sekalian ummah..mungkin korg rase rindu ngan setiap ragam, muka baby face kawan2 kite dalam kelas Sastera 2006 ni kan.. Sedar x sedar, da 7 tahun kite semua meninggalkan kelas kite yang lama kt SMKTIS tu.. Dan mungkin juga selama tempoh ni kite semua da jarang sgt2 nk jmpa n berkumpul. Bg aku ni bkn la hal yang besar sbb kalian semua maklum bahawa kite semua da ada kerjaya dan tanggungjawab masing2.. Bila aku wat kajian psycology terhadap responden2 dalam kajian aku ni, mmg x di nafikan..bila kite sume da lama x contact n berhubung, maka muncul 1 gap iaitu penghalang untuk kite terus berhubung dgn kawan2 yang lama kite x cntct tu.. Hal ini kerana sikap dalam diri yang memperngaruhi tahap pemikiran yang negetif dan takut dalam menyuarakan pendapat yang telah di fikirkan.. sehubungan dgn itu, hubungan di antara seseorg dgn rakan2 akan terus berada dalam situasi berjauhan akibat daripada pemikiran yang beranggapannegetif..

 

Mungkin korang tertanya2 knp aku bukak cite psl relationship ni kan.. Jawapannya mudah je.. Pasukan 5 Sastera kite da pudar, ramai yang menghilangkan diri, semangat nk kunjung ke rumah2 untuk beraya bersama pon da xde, apatah lagi hal yang melibatkan benda2 lain seperti kunjung mengunjung, xpon paling cikai skali try la tegur menegur n support each member dgn mengambil tahu hal2 mereka2 yang lain.. Memang benda ni susah nk achieve, sebab 1 masalah yang geng kite hadapi ni.. KITE XDE LEADER.. Semua org boleh jd leader, namum xsemua leader org ramai boleh terima.. Skrg klau nk hidupkan group sastera ni sng je..leader tu mst di support n xde bantahan dari mulut2 kecil.. Benda ni aku da buat kt Form6 and University n sume success.. So sebagai penulisan terakhir ni..aku mohon kt semua kawan2 yang aku kasihi.. Roger2 la pape berita kt kawan2 lain agar perasaan segan tu hilang dari hati nurani tu..semakin kite keep close each other, semakin seronok kite ngan kawan…

BAK KATA PEPATAH, KELUARGA DI DAHULUKAN, KAWAN2 JGN DI LUPAKAN

rakan2 ku yg amat ku rindui.hehe

September 24, 2013 Posted by | 5310386 | Tinggalkan komen

aku admin baru…

Salam buat semua pengunjung blog, disini admin baru menulis, tapi tak tau nak tulis apa…. Kalau ada info @ isu yang boleh dijadikan bahan update, sila info dekat fb aku… Tahniah buat macan & jodek kerana telah bertunang dengan pilihan hati korang….

September 24, 2013 Posted by | 5310386 | Tinggalkan komen

Mahkamah??? 1st time punya cite

Assalam kepada semua sahabat2 ku…raseny lama da aku xupdate blog ni..mklum je la aku pon nk jd busy cam korg gak,mana leh aku je korg je busy aku lak duduk goyang kaki kan..so tidak adil..hahha….ok untuk post kali ni aku nak cite bahwa aku dapat surat saman n kena g masuk mahkamah..What The Fish!!!….da la ni first time aku kena saman,ape ntah lagi aku ni d ibarat sebagai pemandu berhemah tinggi..maklum la dulu time ujian JPJ aku dapat 20/20 dalam ujian jalan raya..hebat x??hahaha….so dipendekkan cite, aku kena g mahkamah pada 19/10/2011 hari yang akan aku ingat smpi bila2…damm..haha…da la aku kena kul 8pagi,aku lak bgn kul 740pagi..cam haremm..tp aku pegi la gak..memandangkan aku kena g mahkamah petaling jaya and kedudukan umah aku lak kt klang so mmg aku xtahu lgsg la lokasi mahkamah tu..so bergantung kepada google maps yg aku search pd mlm sblm kejadian, aku pon x faham ape yg de kt maps tu..tp aku redah je..tepat pada kul 900pagi, aku telah sgkut kt highway subang nk msk KL..bapak punya jemm,nk gerak lps tol rm1.10 mmg xleh nk gerak lgsg..da cam siput je aku gerak kt highway tu..then bile da msk petaling, 1 lagi hal menimpa diriku ini..mana x nya, ape yang aku tgk kt google maps n keadaan sbnr mmg berlainan..da la signboard mahkamah tu xde smpi aku tersesat msk mahkamah syariah lak..da cam kes org nk putus nikah..hahaha…tepat kul 10.00,aku pon tiba and dgn pantas aku daftarkn diri smbil tggu masa utk diri aku ni d bicarakan..aku ingatkan org da tggl sikit je tp upa2ny da cam 1 batalion askar yg tgh tggu giliran msg2..letih menunggu and lastly nama aku pon naik..aku pon merayu agar saman dpt kurangkn d sebabkan perkara2 tertentu..tp aku rase harga saman aku sama je cam org laen..lagi la aku tension..abis wit aku kena byr saman..tp yg wat aku lg bengang, aku ingat da byr kt mahkamah tu da kire settle tp die leh lak srh aku g jpj padang jawa..da cam menyusahkn org lak..so kt sini aku just nk kondem la sepatutny pihak mahkamah kena la wat prosedur yg mudah coz x menyusahkn org g..bile byk step,org akan pening n org akan berasa x puas hati…harus d ingatkan bahwa bukan sume org free time keje tu so pihak berkenaan kena la bertindak pantas dlm urusan yg cekap…so ni je luahan hati aku 4 hari ni..jd moral kepada kawan2 aku yg len…jgn la korg kena saman ngan JPJ psl ia akan menyusahkn diri korg sendiri..klau x percaya korg tgk la keadaan aku ni…sekian…gud bye!!! hahaha

Oktober 19, 2011 Posted by | 5310386 | 1 Komen

Persandingan Anas & Zaharah

as salam sume, 1stly aku mintak maaf la pasal terlampau sibut gile nk update blog ni maklum la semakin meningkat sem, semakin gile tesis yg perlu aku summit.. so bukan minta maaf yang aku nak cite dlm topik ni tp cite mengenai sahabat kite yg kecil2 cili padi iaitu anas yg telah selamat di ijab kabulkan pada 12/6/2011 bersamaan hari ahad bersama2 kekasih kesayanganny iaitu bekas pelajar kelas kite juga kawan2 iaitu zaharah…alhamdulillah la da settle pon hal diorg ni..bgs la, perkara yg baik tu biar lah d percepatkan..tp di sini gak aku mohon seribu kemaafan la psl aku sekali lagi xdpt menghadirkan diri ke majlis tersebut..mmg niat aku nk pegi pon tp memandangkan aku dapat berita ni last2 minit mmg aku gabra la kan..so sekali lagi aku nk say, I’am sorry ( bak kate amir ). so berbalik kepada peristiwa yang berlaku kepada sahabat kite ni.. aku rase korg sume still remember la camne kemesraan pasangan ni kt sekolah g..so aku respect la diorg ni psl mampu mengekalkan momentum percintaan mereka smpi ke jinjang pelamin..mmg gua salute u all la..bukan pe, kebanyakanny org yg bercinta dari zaman sekolah g selaluny xkan g jauh la..tp u all da buktikan yg u all mampu memecah tradisi yg selalu org ckp (cinta monyet). bukan senang nk kekalkan reputasi camni..so dgn rase yg bangga terhadap sahabat aku yg bernama Anas & Zaharah ni, aku hope sgt yg korang akan berbahagia hingga ke akhir hayat n untuk selamany..sory la hadiah aku xsempat beli psl last minit kan..n to jodek, aku sorry psl bg berita yg lambat utk di putuskan ke majlis perkawinan anas ni..byk ensiden berlaku skrg ni..hehehe…so last word from me, aku harap sesiapa yg akan berumah tangga lps ni g la tau berita yg cepat skit sblm tarikh keramat tersebut psl mudah skit untuk aku hebohkan dalam blog n ramaikan kehadiran dgn lebih terancang d samping merapatkan ukhwah kite sume..hehe..bkan pe, lepas aku g krusus kawen aritu de penceramah tu sebut klau tunang tu xelok di hebohkan kerana ia bakal menjadi perkara yg haram n untuk majlis perkhawinan tu biar la di hebohkan kerana ia adalah benda yg wajib..so fikir2kan kawan2 semua…see u again dlm cite yg berikutny k..ChlLL Yo!!!

Jun 12, 2011 Posted by | 5310386 | 1 Komen

No smoking again!!!!!!

pe kabo semua?? miss me ka??? mesti rindu kan coretan aku yg penuh bermadah lagi bijaksana ni..haha..perasan sendiri lak aku ni..ok untuk ruangan kali ini..aku nk story la pasal aku punya azam yg da lame nk berazam tapi tidak tercapai2 lagi..benda tersebut adalah pasal rokok!!!!…aku pun x tau la kenapa aku leh terjebak ngan benda camni,nak kate sedap xde la sangat cume feel yg best time kite kebosanan and bile kite de mbr yg sekepala ngan kite yg isap rokok gak..mmg best tp tu la..camne nak berhenti???. persoalan yang selalu bermain kat kepala aku ni..sampai beruban aku fikir tp xdapat2 gak..kenapa ye?? mengikut kepada statistik aku memulakan karier merokok ni adalah pada sekolah menengah..maklum la sekolah kite kan sekolah plg tip top kt klang..sape x kenal sekolah kite kan..haha..pelajar2ny pon hebat2 and suksess belaka..jadi pengaruh yg kuat dari enviroment ni telah menyebabkan keseronokan dalam hidup psl klau kite tgk movie yang hebat2 cam james bond and so on, they all smoking with style and keunggulan..so tu antara faktorny. nk jadi macho and hebat..haha….

hentikan semua ini untuk duit kite

hentikan semua ini untuk duit kite

tp sekarang ni dgn melihat faktor ekonomi malaysia yg da cam hampeh..inflasi semakin meningkat dimana semua org kurang membelanja.mana x nya, gaji ciput so klau nk elak inflasi kena la naikkan gaji..tu mengikut pemahaman aku la..xtau la btl ke x..hahah..tp bkan ekonomi negara yang aku nk cite.yg aku nk cite ni psl ekonomi aku yg masih study x abis2 g ni..peredaran masa telah berlalu tp keinginan membeli rokok masih ade..da la mahal,tp terasa nk jugak..nk ubah kepada rokok murah xleh psl rase cam x serasi.tp klau dari dulu di didik hisap rokok murah,aku rase xde masalah psl mengikut kepada perkembangan mbr aku ni (amal bukan name sebenar) die dari dulu hisap suria n sampai forever..bgs die ni..patut la duit die xprnh luak..hahhaa..so bile umur aku ni da cecah 22 ni aku ingat da tiba masenya untuk aku hentikan semua ni..ye la..duit aku kena kumpul psl cita serta impian aku yg nk beli rumah dulu untuk aset aku mase depan..haha…dalam kes ni aku da berjaya berhenti membeli rokok tp masih lagi hisap dengan mengepow junior2 aku..biasela aku jawatan tggi..diorg xleh nk lawan aku..haha…n skrg aku da berjaya maintain dgn sehari hanya sekali..n mungkin esok???xde lagi menghisapny kan..hehe..aku bukan pe..aku tgk abg aku sendiri da berjaya berhenti merokok so bile lagi gilran aku???aku tanya la tips die..die jwb die benti merokok bile die kena demam teruk..terus berhenti..wow!!!!  adakah aku perlu kena demam yg teruk tu juga baru boleh berhenti??? aku rase tidak perlu psl aku ade care aku sendiri..so sahabat2 aku yg laen terutama skali bdk2 5 D sastera..come join with me 4 anti rokok..klau xboleh pon, kite kurangkan radiasi rokok pada diri kite..anda mampu mengubahnya..hahaha…akhir kata..semoga aku n teman2 yg laen berjaya menghilangkan ideologi rokok dlm diri ini n majulah ekonomi poket kite dimasa hadapan..harapan ini aku tujukan kepada teman2 ku yg msh susah nk nyahkan rokok pada diri mereka..hehehe..see ya next post…

fight against smoking yeah!!!

fight against smoking yeah!!!

Mac 27, 2011 Posted by | 5310386 | Tinggalkan komen

:update: coretan perkhawinan fatin..

Bertemu kembali kite dlm suasana yg lame aku x rase..haha…mesti korang rindu dekat aku kan??..sorry la dude, aku ni busy cam tahap ape kan..so, korang2 kena la memahami diriku ini..hahhaa….ok, mesti korang sume nak tau sgt pasal info2 perkhawinan norfathin kan..kirenya die ni antara top hot ticket la time kt kelas dulu (yeke????) haha…so,aku sebenarny segan nak update cite pasal die..maklum la bini orang..x pasal2 aku lak kena tibai nnt..haha(gurau2)..setelah aku telah di SOUND oleh para2 sahabat yg lain..so aku telah bertanya lah kepada si tuan punya badan untuk aku mencopek die punya picture..maklum la sekarang ni zaman kena mintak izin dulu psl takut nnt tetiba lak de surat saman datang kt aku ckp mengambil hak cipta terpelihara..xpasal2 naik mahkamah lak nnt..hahha..

so disini aku nk la cite yg die telah selamat di ijab kabulkan dgn situasi aman dan permai..cewah!!..lagi satu, bile aku tgk diorg tengah bersanding tu..peh!!!!! macam pinang di bilah 2..mmg secocok,kalah pasangan laen..and aku amat berpuas hati la tgk baju pengantin diorg ni..ade Class Gred A..haha…mmg macam raja n pemaisuri yg sgt mantop..caya lah fatin n husbandny..nanti kalau aku nak kawen nnt ko bagi tau kt mana kedai yg ko carik baju tu…style beb..klau x caye korg tgk la pic tu..n lagi satu aku nk ckp ni..camera yg diorg guna 4 wedding tu amat suksess..berapa mega pikcel la tu..klah camera handphone aku..hahha…penuh dgn high definition’..

camera mahal ni..lawa gile pic diorg

camera mahal ni..lawa gile pic diorg

and now skrg ni kite just waited for their 3rd person..yeah!!!.. can’t wait la..And until now aku still don’t getting the info for the hatimah child…so if anybody here or my friends want to share something about it, just drop your comment for me update their story again..so, with this masalah aku x boleh la nak bercoret2 panjang..maklum la, idea aku ni bkn la power sangat..asalkan ade info aku story..hahha..lastly for the fathin,hope ur and ur husband will be happiness until the end of time..and when aku tgk picture honeymoon diorg..peh!!!! mmg gembira pengantin baru ni..so mmg akan kekal smpi bila2..and now, just only 2 contender of the girls in our class that still don’t getting married and they are hidayah and ummi where i don’t know the story about them..so dont be shy2 cat for sharing our story with us because i will make all of u will became famouse in my blog here..hahha..just make it funny lah..for the end, sory if there have some mistaken from my words..it is because i did not have many of info..so. just be chil ok!!!!!!!!!!!!…. see ya!!!!

bukan maen lagi die pose mengalahkan artis..haha

bukan maen lagi die pose mengalahkan artis..haha

besony kek..mkn sorg mesti leh pengsan ni..hehehe

besony kek..mkn sorg mesti leh pengsan ni..hehehe

Mac 27, 2011 Posted by | 5310386 | Tinggalkan komen

Dinner HR 10/11

assalam sume sahabat2 ku..untuk kali lak aku nk cite psl aktiviti aku yg penuh pancaroba lak..haha..asyik cite psl kelas je mst korg bosan kan..hehe..pada 21th january aritu telah berlangsungny satu event yg menguji otak aku dlm menguruskan benda jadah ni..walaupon aku ni just jd ketua operasi n persembahan td seriusly aku mmg xleh nk control sume kepala kt dlm dewan tu..poning den..bermula dengan tema dinner yg merepek iaitu glamor,gourgeus n gretteress  mmg merepek ..mana x nya..tema tu kira da cam ikut heaven garden..aku pon xtau la heaven garden tu pe benda..hahaha..pada masa yg sama gak aku diberi mandat oleh lecture aku for perform nyanyian lagu,masak la aku kan..sore da la xsedap,nsb baik aku mntk pertolongan macan for tlg backup aku dgn memberi bayaran kepadany, die pon on je so thanks a lot erk macan..tp mlm tu kitorg perform mmg hancur,seriusly wei..time training mmg cantik je,vokal x lari,key x tggi sgt tp walaupon da nmpk sgt silap,kitorg trus je maen tnpa peduli ape yg kena..hahaha…cume mlm tu aku terkilan la psl trofi yg aku gengam untuk 2 sem sblm ni telah terlepas ke tgn laen untuk menjadi king of night..sedih wei..tp nk wat camne kan..org dlm gak yg pilih tu,hahaha…berbalik kepada style permakaian aku for dinner ni,ramai org nk amik pic ngan aku..xtau aku knp..myb psl aku market kot..haha..korg judge la sendiri kan korg ckp aku syok sendiri lak..anyware this just selingan je for coretan aku, klau korg de cite pape leh la share kt aku n then aku leh la tulis pe yg ptt k..akhir kate,as-salam dari daku

style forever guys

msg2 control wei..haha

budak kecik ni sibuk lak nk amik pic ngan aku..haha

budak kecik ni sibuk lak nk amik pic ngan aku..haha

with junior2 HR

with junior2 HR

Januari 23, 2011 Posted by | 5310386 | Tinggalkan komen

Tahniah Sahabatku!!!!hehe

assalamualaikum kepada semua sahabat2 yg aku kasihi sekalian ummah..mesti la korang rindu ngan tulisan aku kan..al-maklum la aku pon da lame x update blog ni psl semester ni aku terlibat dlm byk managment CSR(comunity sosial responsibility) dimana aku sendiri telah diberi amanah sebagai pengarah program..abis lunyai aku wat proposal(kertas kerja)..hehehe…
ok la,berbalik kepada tajuk utama yg aku nak ceritakan dlm blog ni adalah berkenaan perkhawinan NORFAHTIN atau lbh dikenali sebagai kembar Hatimah didalam kelas 5dsastera..mana xnya,muke diorg sebijik la cume isi hati diorg ni laen2..biase la human behavior always have their characteristic..pada mulanya aku nak mintak maaf byk2 kt fatin psl aku xdpt hadir ke majlis gemilang beliau pasal aku de program yg harus aku handle,nk elakkan xleh plak psl tu sume amanah dari pihak atasan..so sekali lg aku mntk maaf byk2 k..hehehe…Majlis beliau berlangsung pada 2 januari dan para ahli yg menghadiri majlis tersebut diantarany adalah seperti Hidayah, mieja, akma, huzaini, bali, hatimah, zahrah dan juga anas..jd la kan,asalkan semangat bersama serta sekawan masih wujud,selagi tu kite kena meraikan sahabat kite..mst korg tertanya2 kan,aku ni da la x dtg tp camne leh tau situasi majlis kawen tu kan? jawapannya adalah sume information ni aku dapat daripada syeril ameija(ntah btl ke x aku tulis name ko ni)hehehe..sehinggakan diorg yg hadir ni smpi x dapat duduk, apa ntah lagi kalau bersila..hehe..so korg yg x datang tu mst dapat bayangkan kan betapa meriah gile majlis tu..rugi la plak aku x dtg..hehe…anyware,tahniah dan selamat pengantin baru daripada aku..dan jgn lama2 timang anak psl lagi ramai anak korang,lagi besar keluarga kelas 5dsastera ni..kite sume adalah satu keluarga..so selamat berbahagia semua..hehehe…terlupa plak, kepada rakan2 aku yg x datang majlis tu, diorg pon mohon maaf gak n mengirim salam serta sekalung tahniah kepada Norfatin rosaily dan suaminya agar berbahagia hingga ke anak cucu disamping meningkatkan produktif dalam pengeluaran..hehehe..gurau2 blog skit..so sekian daripada aku hanya sekadar coretan pendek tp mampu memberitahu kepada kalian semua yg tidak hadir..n lps ni giliran siape plak la kan..mari kite tggu siapa org tu k…hahaha..wasalam muhimah 🙂

Januari 12, 2011 Posted by | 5310386 | 3 Komen

Riang Ria Raya 2010

Assalamualaikum semua, mula sekali aku nk mntk maaf kt korg semua psl dah lama x update blog ni. mklm la aku pon da berada dalam keadaan yang amat busy, x mcm dulu,rilex je anyware..hehe…Berkesempatan dengan ni gak, aku nk mintak maaf kt korg yg mengenali aku  n maaf zahir dan batin kot2 ade tersalah bahasa,terkasar tingkah laku ke..hehe..

seperti tajuk yg ada di atas, aku nk kongsi serba sedikit perjalanan konvoi perayaan kali ke-3 di bawah naungan aku..lps ni aku da letak jawatan la nk wat camni gi, so aku harapkan kepimpinan yg baru akan ambik alih posisi aku sebagai ketua pengarah program ni..huhu..so bersediakah anda semua wahai sahabatku??? korg fikirkan la sendiri..Bkn psl pe, ade la hamba Allah ni yg x puas hati bahawa die x di ajak join sekali dalam program baraan ni..so aku ni da la jenis yg kecik hati, so merajuk la jwbnya..hahaha..Tp xpe,aku akan harapkan org yg terbaik dalam menyusun perjalanan program baraan ni untuk tahun dpn,kire aku ni jadi penasihat je la..hehe

sebelum drive,kena la senyum

bkn main seronok nk g raya

ok skrg aku nk cite lak perjalanan pertama kitorg bagi sesiapa yg xdpt ikut,korg dgrkan je la ye..hihihi…pada mulanya kitorg telah menetapkan rumah Al Hidayah sebagai tempat menunggu kaum kerabat kite ni dan org yang paling cepat sampai aku dpt rekodkan adalah Halim,tahniah Halim atas pencapaian yg bgs..hehe..dan org yg plg lambat sampai adalah Kudus..hehe..bkn pe,nk salahkan die pon xleh gak psl time tu tmpt die hujan lebat nk mampos..so alasan die leh la diterima..Anggota baraan untuk sesi 2010 ni adalah terdiri daripada shukur, karim, kudus, halim, jodek, faris, eddy(tu pun kena gegar umah die kejut), fatin, hidayah dan juga ummi..tgk je la bilangan kitorg ni sikit,tp leh dikatakan sume org enjoy sakan..haha..ok, seterusnya kitorg pegilah ke rumah cikgu sastera,wat pertama kali die ada kt umah,mmg aku tgh rindu cikgu tu pon n cikgu tu pon sempat la plak masak,jd da mmg rezeki kitorg la g mkn mee goreng die..mmg sedap tp apakan daya aku ni xleh mkn pedas so aku mkn sikit je la..hehe…Setelah umah cikgu, kitorg pon berangkat ke rumah Danu suhaidi, si ummi report kt danu yg aku ni nk mkn nasik,so si danu pon wat nasik untuk aku..terharu sungguh aku, kakak danu pon de skali tp aku pelik la, muka kakak die sekali pandang cam nora danish( bahagian hidung die da) tp pe aku kisah, raye kan so aku bedal je la mkn nasik tu..setelah puas pegi mkn,kitorg teruskan g ke rumah yg kitorg xprnh pegi cam rumah Rohim, Jodek, Farish.kire tu sume 1st time la psl selama ni mana prnh msk umah diorg..hahaha…

dgn cikgu azhari

tangga bukan main cantik da

next stage kitorg pon g la umah cikgu2 yg lain tp xramai yg ada kt umah psl diorg msh dalam mood raye lagi so kitorg sempat beraya umah cikgu geografi dan juga ustazah Istikomah..sayang la gak bila kitorg nk pegi umah cikgu hijazi, die plak xde kt umah tp aku sempat gak beraya umah die psl bini die pon mengajar aku time aku form 6..xde hal la..janji aku leh mintak maaf ngan die, mana x nya, anak kesayangan die kt sekolah kan..hehehe

bersama hijazi

die lagi syg vespa la dari aku..haha

ok last sekali kitorg pegi la umah si iwan cam kul 6 psl kitorg tggu die blk dari keje dulu..bile die da blk..aku dgn ahli2 baraan aku gegar la umah die..nasib baik die pgg anak, klau x leh wat dajjal kt die..hahaha

rumah last baraan

rumah terakhir untuk perjalanan ini

sekian je cerita yg aku nk share untuk korg semua..harap2 tahun dpn menjadi tahun yg gemilang untuk semua ahli2 kite bersama semula walaupon da ade yg berumah tangga tp ikatan hati ni xkan putus smpi bila2..akhir kata dari saya, selamat hari raya aidilfitri…duit raye xde la,mintak yg da keje..hehee

September 24, 2010 Posted by | 5310386 | 1 Komen

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.